چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴
بكش و خوشگلم كن
بكش و خوشگلم كن

اولين عمل جراحي بيني روي بيني حادثه ديده از جنگ ملوان والتر يو كه سرباز انگليسي بود انجام شد بعد از آن، سربازان و نظامياني كه در جنگ دچار صدمه روي چهره مي‌شدند، تحت عمل جراحي قرار مي‌گرفتند و همين اتفاق موجب شد كه جراحي پلاستيك رشد بسياري كند.

به گزارش سلامت نويس، اينكه از چه زماني آدم‌ها براي زيباتر به نظر رسيدن، تصميم گرفتند كه دست به چهره و اندام خود بزنند، به قرن‌ها پيش باز مي‌گردد و گفته مي‌شود 3 هزار سال قبل از ميلاد، مردمان مصر دست به عمل زيبايي مي‌زدند. باورش كمي سخت است اما نتيجه پژوهش‌ها حاكي از اين است كه عمل زيبايي مختص دوران فعلي نيست بلكه آدم‌ها در طول قرن‌هاي متمادي براي زيباتر شدن و زيبا به نظر رسيدن، فكر مي‌كردند. 

برخي منابع مي‌گويند سوشراتا كه 600 سال قبل از ميلاد زندگي مي‌كرد، پدر جراحی در دنیا است و عمل زيبايي بيني و گوش را انجام مي‌داده است. بعد از آن پزشكي ايتاليايي به نام گاسپاره از سوشراتا الهام گرفت و مصمم شد تا جراحي پلاستيك انجام دهد. او براي رفع نقص بيني از پیوند بافت و پوست بازو استفاده مي‌كرد و برخي از او به عنوان پدر جراحی پلاستیک نام مي‌برند. اما جان اورلاندو پزشكي آمريكايي بود كه با روش بسته به جراحي بيني پرداخت و بر همين اساس به عنوان پدر جراحي نوين از او ياد مي‌شود.

اولين عمل جراحي بيني روي يك مرد

اولين عمل جراحي بيني روي بيني حادثه ديده از جنگ ملوان والتر يو كه سرباز انگليسي بود انجام شد بعد از آن، سربازان و نظامياني كه در جنگ دچار صدمه روي چهره مي‌شدند، تحت عمل جراحي قرار مي‌گرفتند و همين اتفاق موجب شد كه جراحي پلاستيك رشد بسياري كند. و در سال 1917، هارولد جیلی که پزشکی نیوزلندی بود، اولین بیمارستان ترمیم آسیب‌های صورت در دنيا را تأسیس کرد.

آغاز عمل جراحی زیبایی در ایران 

عمل جراحي در ايران به سال 1307 باز مي‌گردد وقتي دكتر سيروس اصانلو كه تحصيلاتش در زمينه جراحي پلاستيك را در آمريكا به پايان رساند و به ايران آمد و بعدها عم پدر جراحي پلاستيك در ايران نام گرفت.

عمل جراحی بینی یا رینوپلاستی

عمل جراحی بینی رینوپلاستی برای زیباسازی ظاهر، بهبود عملکـرد و یا بـرطرف ساختن نواقص بینی انجام می شود و بسته به افراد مختلف، می تواند منجر به کوچک یا بزرگ شدن اندازه، تغییر شکل بینی، پهن تر یا باریک تر شدن و یا تغییر ارتفاع یا طول بینی منجر شود.

مرگ‌هاي بعد از عمل زيبايي بيني

در ايران عمل جراحي بيني با استقبال زيادي مواجه شده است و سال‌هاست كه مشتريان زيادي را هم دارد. البته گلايه‌ها و شكايات متعددي هم پس از عمل زيبايي بيني از پزشكان صورت مي‌گيرد. حتي در مواردي منجر به مرگ هم شده است. برخي مرگ‌ها به دليل تزريق بيش از حد داروي بيهوشي، برخي حساسيت بيمار به داروي بيهوشي و برخي هم عدم اکسیژن رسانی مناسب به بيمار است.

سحر ۱۸ ساله يكي از تلخ‌ترين موارد مرگ بعد از جراحي زيبايي بيني  است. او  شاگرد اول مدرسه‌شان بود و تمام اوقات فراغت خود را با خواندن کتاب می‌گذراند، و در رشته پزشکی در دانشگاه قبول شده بود می‌خواست بتواند بیشتر به مردم خدمت کند. او تحت عمل جراحي قرار گرفت و بنابر گفته پزشكان به دليل حساسيت دارويي، 18 روز بعد از جراحي، فوت كرد.

يك مورد مرگ در عمل جراحي بيني به نام سميه 47 ساله در سيزدهمين روز آبان سال 1400 ثبت شد. او 2 فرزند دختر و پسر داشت و براي درمان انحراف بيني و عمل زيبايي بيني به پزشكي مراجعه مي‌كند. سميه در حين عمل خونريزي كرده و دچار صدمات مغزي شده و به كما مي‌رود و بعد هم فوت مي‌كند.

در سال 1401 هم دختر 16 ساله‌اي پس از عمل جراحي بيني در كلينيك زيبايي در سعادت آباد، فوت كرد.

همه جوانب را در نظر بگيريد

اگر قصد داريد جراحي زيبايي بيني انجام دهيد، از قبل تحقيق كرده و پزشك متخصص مناسب را پيدا كنيد. در مركز درماني تحت عمل قرار گيريد كه مجهز بوده و پيش‌بيني‌هاي لازم انجام شده باشد.

پايان پيام/

اشتراک گذاری: